Tangkal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Tangkal oak di Denmark

Tangkal nya éta méh sakabéh nu jaradi dina taneuh, iwal ti bangsa supa, jukut jeung sakur nu jadina ngarambat dina taneuh.