Tangkal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Tangkal oak di Denmark

Tangkal ilaharna nujul ka tutuwuhan kai badag perenial. Najan teu aya watesan ngeunaan ukuranana, sacara umum mah sahanteuna boga jangkung 6 m nalika geus sawawa, nu ngarancabang tina hiji watang. Dibandingkeun jeung tutuwuhan lianna, tatangkalan mah umurna panjang. Aya sababaraha spésiés nu jangkungna bisa leuwih ti 100 m sarta hirup sababaraha rébu taun. Tatangkalan mangrupakeun komponén penting dina landscape alam.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca