Timothy Dalton

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Timothy Dalton, Amsterdam 1987

Timothy Peter Dalton (alias Timothy Dalton, akrab ku sebatan Timmy, babar di Colwyn Bay, Wales, UK kaping 21 Maret 1946) mangrupakeun saorang aktor film asal Wales. Anjeunna dikenal sabagai salahsahiji aktor resmi film James Bond dina The Living Daylights (1987) jeung Licence to Kill (1989). Anjeunna oge terkenal ku peranna dia sababaraha hiji seri film sareng seri drama teater Shakespearean.

Pranala luar[édit | sunting sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[Commons:{{{1}}}|{{{1}}}]]