1CAK

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1CAK
1CAK-logo.png
URLhttp://1cak.com/
SloganFor Fun Only!
Rupasitus hiburan
RégistrasiOpsional
Nu mibandaAji Ramadhan [1][2]
Mimiti17 Februari 2012[1]
Réngking Alexa11.890 ()

1CAK nyaéta situs hiburan nu nyediakeun gambar jeung vidéo nu diunggah panggunana. Situs ieu ogé dipikanawoh minangka panyedia hiburan tina meme internét. Bangsa situs-situs hiburan lianna, sabangsa Digg, 9gag, pinterest, faceboring jeung réddit, pangguna 1CAK bisa milih jeung ngomentarkeun gambar. Gambar nu keur kasohor muncul di beranda situs.

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b Panji, Aditya. "1Cak.com, Lelucon ala 9gag untuk Indonesia". Kompas.com. Diakses tanggal 22 Desember 2012. 
  2. Lukman, Enricko. TechInAsia "9Gag, Meet 1Cak, Your Indonesian Partner in LOLs". Tech in Asia. Diakses tanggal 22 Desember 2012. 

Pranala luar[édit | édit sumber]

Citakan:Templat:Situs web Indonesia

Citakan:Web-stub