1 E9 m²

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sangkan nulungan ngabandingkeun ordo ukuran wewengkon géografis, di handap didaptarkeun sababaraha wewengkon nu legana antawis 1.000 km2 jeung 10.000 km2.

Citakan:Area