Air Mekong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Air Mekong
IATA
P8
ICAO
MKG
Callsign
AIRMEKONG
Ngadeg 2009
Puseur Bandara Internasional Tan Son Nhat
Kota utama / puseur kadua Phu Quoc
Ukuran armada 4
Tujuan 9
Kantor pusat Phu Quoc, Viétnam
Konci Doan Quoc Viet (Presiden Direktur)
Loka: Air Mekong

Air Mekong mangrupakeun ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Viétnam. Air Mekong ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.

Armada[édit | sunting sumber]

Air Mekong ngagaduhan armada pesawatna nyaeta : Bombardier CRJ 900