Air Mekong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Air Mekong
IATA
P8
ICAO
MKG
Callsign
AIRMEKONG
Ngadeg2009
PuseurBandara Internasional Tan Son Nhat
Kota utama / puseur kaduaPhu Quoc
Ukuran armada4
Tujuan9
Kantor pusatPhu Quoc, Viétnam
KonciDoan Quoc Viet (Presiden Direktur)
Loka: Air Mekong

Air Mekong mangrupa ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Viétnam. Air Mekong ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.

Armada[édit | édit sumber]

Air Mekong ngagaduhan armada pesawatna nyaéta : Bombardier CRJ 900