Al-Muta'ali

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al-Muta'ali nyaéta salah sahiji asma'ul husna anu miboga harti nu Maha Luhur. Allah SWT boga kawasa ngajadikeun hiji mahluk leuwih luhur darajatna ti mahluk séjénna, Allah SWT ogé nu boga kawasa ngajadikeun hiji mahluk leuwih handap darajatna ti mahluk séjénna. Éta mahluk luhur atawa handapna lain ku sakahayang manéhna sorangan, mung éta téh nggeus ditangtukeun ku Allah SWT.

Dalil[édit | édit sumber]

Dalil ngeunaan Asma'ul Husna A-Muta'alli nyaéta aya dinu Q.S. Ar-Ra'ad ayat 9.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]


  1. Azzaino, Zuardin (1988). Asma'ul Husna.