Al - Muhshi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al - Muhshi nyaéta (anu maha ngitung). Allah maha ngitung unggal Mahluk ciptaan na. Jumlah pahala jeung Dosa unggal Manusa diitung ku Allah swt ,jadi Allah bisa ngahisab jeung nimbang pikeun nangtukeun ganjaran atawa siksa pikeun unggal manusa di poé kiamat.[1]

Dalil[édit | édit sumber]

Qs. al - Jin ayat 28 [1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-02-02.