Al Aziz

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al Aziz (الْعَزِيزُ) nyaéta miboga harti nu maha gagah perkasa.[1] Ieu nuduhkeun yén Alloh téh Dzat anu Maha Perkasa, moal aya anu ngéléhkeun.[2] Lian ti éta, Alloh ogé Maha Kuat jeung bisa ngéléhkeun sagala rupa hal.

Dalil[édit | édit sumber]

Salian dina Surat Al Hasyr ayat 23, ngaran Al Aziz ogé disebutkeun dina surat Ali Imran ayat 62, Al Mulk ayat 2, jeung Fathir ayat 10. Khasiat atawa kaajaiban tina dzikir Al Aziz nyaéta Allah bakal méré kakuatan, kakawasaan jeung wibawa di hareupeun manusa séjénna.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-01-29. 
  2. "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-01-29.