Al Badi'

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al Badi' nyaeta pasipatan Allah atawa nu biasa disebut asmaul husna. Al Badi' di asmaul husna urutan nu ka 81. Al Badi' miboga harti yen Allah teh nu maha nyiptakeun nu teu aya bandinganna.

Dalil Al Badi'[édit | édit sumber]

Dalil nu ngabahas asmaul husna ieu nyaeta tina QS Al-An'am (6) ayat 101.