Lompat ke isi

Al Badi'

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Al Badi' nyaéta pasipatan Allah atawa nu biasa disebut asmaul husna. Al Badi' di asmaul husna urutan nu ka 81. Al Badi' miboga harti yen Allah téh nu maha nyiptakeun nu teu aya bandinganna.

Dalil Al Badi'[édit | édit sumber]

Dalil nu ngabahas asmaul husna ieu nyaéta tina QS Al-An'am (6) ayat 101.