Lompat ke isi

Al Hafidz

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Al Hafidz hartina Alloh SWT anu maha ngajaga. Alloh ngajadikeun satiap mahluk téh jeung takdirna ogé nundukeun ka sunnah-sunnahNa anu sesuai jeung takdirna. Alloh ngajaga sangkan sunnah-sunnahNa téh lumangsung. Alloh nugaskeun malaikat-malaikatna pikeun ngawasan ogényatet satiap amal manusa.[1]

Dalil[édit | édit sumber]

Ngeunaan Al Hafidz téh ka cutat dina Q.S Hud, ayat: 57.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-02-02. 
  2. "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-02-02.