Al Hafidz

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al Hafidz hartina Alloh SWT anu maha ngajaga. Alloh ngajadikeun satiap mahluk téh jeung takdirna ogé nundukeun ka sunnah-sunnahNa anu sesuai jeung takdirna. Alloh ngajaga sangkan sunnah-sunnahNa téh lumangsung. Alloh nugaskeun malaikat-malaikatna pikeun ngawasan oge nyatet satiap amal manusa.[1]

Dalil[édit | édit sumber]

Ngeunaan Al Hafidz teh ka cutat dina Q.S Hud, ayat: 57.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-02-02. 
  2. "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-02-02.