Al Hasib

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al Hasib nyaéta nu maha nganilai. Allah nyiptakeun ,ngatur, ngawas setiap mahluk-Na ku hitungan nu cermat, teu pernah salah. Allah nganiléi jeung ngitung ganjaran jeung dosa unggal manusa jeung jin najan saageung zarrah, balesan nu ditarima moal pernah salah. Moal aya hiji mahluk nu bakal dirugikeun dina peniléian amal.[1]


Dalil[édit | édit sumber]

Dalil ngeunaan Al Hasib aya dina surat An-Nisa/4 ayat 86.

Rujukan[édit | édit sumber]


  1. H.S. Zuardin Azzaino,SE. (1988). Allah dalam Seri Axiomatika Ilmiah Ilahiah Asmaul Husna. p. 198.