Al Karim

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al Karim nyaéta anu miboga harti maha berenah. Alloh SWT Téh Al Karim maparin sakabeh hajat makhlukna, boh dipenta ku doa atanapi heunteu. Alloh ogé méré rezeki ka makhlukna anu kufur ka Alloh, nepi ka Alloh lega keun rezeki maranéhna sakumaha anu tos di tangtoskeun ku Alloh SWT.[1]

Dalil[édit | édit sumber]

Al Karim ieu kacutat dina Q.S Al-Mu'minun ayat : 116[1]

Panjelasan[édit | édit sumber]

Al Karim ieu nembongkeun sifat yen Alloh maha berehan dina pangampura, maha berehan dina maparin rezeki. Lamun urang ngadeukeutan Alloh bari leumpang, mangka Alloh ngadeukeutan urang bari lumpat.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]


  1. a b c "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-02-02.