Al Khabir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al-Khabir (ألْخَبِيْرُ) Alloh anu maha ngarti.[1][2] Alloh teu ngan saukur maha uninga kana sakabéh ciptaanna, tapi Alloh oge maha ngarti kumaha jeung naon maksad éta makhluk diciptakeun téh, tuluy Alloh ngatur sakabéh anu diciptakeuna luyu sareng sunnah-sunnahNa.[1][2] Alloh téh Al-Khabir, mibanda élmu anu luas anu sampurna pikeun sakabéh makhluk ciptaan-Na.[1][2]


Dalil Ngeunaan Al Khabir[édit | édit sumber]

Al-Khabir kacutat dina QS. Al-An’am, ayat: 103.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-02-02. 
  2. a b c d "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-02-02.