Al Mushowwir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al Mushowwir (الْمُصَوِّرُ) nyaéta miboga harti nu maha ngawangun rupa. Ieu nuduhkeun yén Alloh téh bisa nyieun sagala wangun rupa anu béda-béda luyu jeung anu dipiharep ku manten-Na.[1]

Dalil[édit | édit sumber]

Ngaran Al mushawwir disebutkeun dina Surat Al Hasyr ayat 24 jeung diisaratkeun dina Surat Al Infithar ayat 8 jeung Ghafir ayat 64.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-01-30. 
  2. "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-01-30.