Al Mutakabbir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al Mutakabbir (الْمُتَكَبِّرُ) nyaéta miboga harti anu maha agung.[1] Ieu nuduhkeun yén Alloh téh Dzat anu agung atawa akbar.[2] Ngaran Al Mutakabbir miboga ma’na yén kaagungan téh ukur milik Allah nepi ka sakabéh mahluk kudu tuhu ka manten-Na.

Dalil[édit | édit sumber]

Ieu ngaran Asmaul Husna nu kasalapan disebutkeun dina Surat Al Hasyr ayat 23.

Rujukan[édit | édit sumber]


  1. "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-01-29. 
  2. "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-01-29.