Al Waajid

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al Waajid nyaéta pasipatan Alloh anu miboga harti maha ningukeun.[1]

Dalil[édit | édit sumber]

Surat ka-6 Q.S Al-An'am ayat : 101.[1]

Panjelasan[édit | édit sumber]

Al Waajid téh ngahartikeun yén hiji jalma ngawangun hal, jadi éta jalma tantu ngagunakeun makhluk-makhluk nu geus aya sarta ngerjakeunna sauyunan jeung sunnatullah anu atos aya agé, ku sabab unggal makhluk téh ngan gandewa ka Alloh hungkul.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]


  1. a b c Azzaino, SE, H.S Zuardin (1988). Allah Dalam Seri Axiomatika Ilmiah Ilahiah Asma-Ul Husna.