Al Wahhab

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Al Wahhab (الْوَهَّابُ) nyaéta miboga harti nu maha méré karunia. Alloh salawasna méré karunia ka umat-Na teu ménta imbalan nanaon. Borehna ukur taat kana ajaran jeung bebeneran agama Islam.[1]

Dalil[edit | edit source]

Allah méré conto du’a kalayan nyebut Al Wahhab dina surat Shad ayat 35, Shad ayat 9, jeung Ali Imran ayat 8. Ieu asmaul husna digalindengkeun keur meredih ampunan dosa jeung harepan kanyaah Alloh ka umat-Na.[2]

Rujukan[edit | edit source]

  1. "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-01-30. 
  2. "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-01-30.