Al afuw

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al afuw( العفو)Nyaéta miboga harti yén Alloh anu maha ngahampura.[1] iéu nuduh keun yén Alloh anu maha ngahampura kana sagala kasalahan umat-umatna .[2]

Dalil[édit | édit sumber]

Ngaran Al Afuw disebutkeun dina surah An-Nisa ayat 43.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Azzaino, H.S Zuardin. Allah dalam seri axiomatika ilmiah ilahiah. 
  2. "Download Ebook Penjelasan Asmaul Husna". Download Ebook Penjelasan Asmaul Husna ~ (@)Ashabul Muslimin(@) - Lestarikan Budaya Luhur Islam. Diakses tanggal 2019-02-02.