Al mu'min

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al mu'min ngandung harti anu netepkeun kapercayaan[1]. Allah tèh Al mu'min maksa makhluk-Na percaya ka anjeun-Na sareng ka nu gaib[1]. Islam téh sunnatulloh anu maksa manusa usaha jeung berdo'a ka Allah swt. iyyaka na'budu wa iyyaka nasta'in.[1]

Dalil[édit | édit sumber]

Al mu'min aya dina surah Al anfal/8:19[1]

Rujukan[édit | édit sumber]


  1. a b c d Allah dalam seri axiomatika ilmiah ilahiah asmau-ul husna. 1988. pp. 151–152.