Albrecht Behmel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Albrecht Behmel' (lahir 24 Maret 1971 di Stuttgart, Jérman]] nyapéta seniman jeung panulis Jérman.[1] Anjeunna kasohor minangka panulis naskah télévisi, radio, jeung film di Bérlin nu geus nulis leuwih ti 20 novél, buku-buku non-fiksi, jeung sandiwara.[2] Anjeunna ogé saurang juru lukis jeung disainer nu boga gaya visual anu has, kalawan ditelah Abstrahisme ata Kaajaiban Kawanan (basa Inggris: Magic of the Swarms). Di sagédéngeun éta, anjeunna mancén gawé minangka kurator pikeun seni-seni primitif.[3]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Albrecht Behmel - 16 artworks - WikiArt.org". www.wikiart.org. Diakses tanggal 2019-06-10. 
  2. Malaviya, Nalini. "Interview: Albrecht Behmel - This is the Era of the Artist" (dalam en-GB). Diakses tanggal 2019-06-10. 
  3. "albrecht-behmel". Urbane Publication.