Aman Datuk Madjoindo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aman Datuk Madjoindo nyaéta salah saurang inohong nu babar di Supayang,Payung Sekaki, Solok, Sumatra Barat pupus di Sirukan, Payung Sekaki, Sumatra Barat, 5 September 1969 dina umur 73 taun[1].Sumber séjén nétélakeun yén Madjoindo pupus di Jakarta 16 Desember 1969[2].Atikan pamungkas Sekolah Bumi Putra Kelas II,Inlansche School (1911)

RUJUKAN[édit | édit sumber]

  1. Utha Ratna, nyoman (2018). Ensiklopedia 2000 Istilah Biorafi Karya Mode dan Teori. Yoyakarta: Pustaka Pelajar. p. 429. ISBN 9786022297437. 
  2. Kutha Ratna, Nyoman (2018). Ensiklopedia 2000 Istilah Biorafi Karya Metode dan Teori. Pustaka pelajar.