Lompat ke isi

American Broadcasting Company

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

American Broadcasting Company (ABC) nyaéta jaringan televisi terestrial Amérika Sarikat milik The Walt Disney Company, diadegkeun dina 15 Méi 1943 ku Edward Noble.[1]

ABC kantor pusatna di Riverside Girang di Burbank, California, langsung peuntas jalan ti Walt Disney Studios sarta padeukeut jeung Tim Disney – Roy E. Disney Animasi Gedong. Jaringan éta ngajaga kantor sekundér di 77 West 66th Street di Upper West Side di Manhattan, Kota New York, anu ngagaduhan pusat siaran sareng markas divisi wartana, ABC News.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Company Info". abc.com. Diakses tanggal 2023-05-28. 

Tumbu éksternal[édit | édit sumber]