Angie Westhoff

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Angie Westhoff nyaéta saurang panulis carita barudak nu asalna ti Jerman. Lahir di Munich taun 1965, anjeunna gawé minangka palatih dina Pelatihan Guru Internasional saméméh nulis buku barudak taun 2006.[1] Dina taun 2011 salah sahiji karyana "Kitab Paménta Anéh" asup kana daptar rékomendasi ti Perpustakaan Pamuda Internasional (The White Ravens).[2] Kahidupan panulis mangaruhan karyana nu réa némbongkeun kasang tukang carita di wewengkan Munich Kulon.[3]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Google Translate". translate.google.com. Diakses tanggal 2019-06-10. 
  2. "Google Translate". translate.google.com. Diakses tanggal 2019-06-10. 
  3. "Verlagsgruppe Oetinger .::. Book Rights .::. older fiction". www.book-rights.com. Diakses tanggal 2019-06-10.