Antiklimaks

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Antiklimaks nyaéta pungkasan carita atawa bagian carita, anu kontras pisan jeung awalna.[1] Tina bagian carita anu daria, ngeusi, tegang, muncakna persoalan, ngadadak robah dipungkas ku kajadian anu biasa, kurang anjénna, ku guguyon atawa sindir.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Iskandarwassid (2016). Kamus Istilah Sastra Sunda. Bandung: Geger Sunten. p. 256. ISBN 978-602-7785-78-6.