Aoyama Gosho

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Aoyama Gosho jeung Fans na

Aoyama Gosho (Yoshimasa Aoyama) gumelar di Daiei, Tottori, Jepang, ping 21 Juni 1963, nyaéta salah saurang mangaka ti Jepang.[1] Salah sahiji karyana nu kawentar nyaéta sérial komik Detéktif Conan.[1]

Anjeunna miboga bakat dina ngagambar ti usia remaja. Nalika di tingkat mimiti, karya lukisan nu judulna "Yukiai War" meunang dina kompetisi, tuluy di pajang di Tottori Daimaru Department Store.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Biografi (Diaksés 01-03-2012)
  2. Biografi 2 (Diaksés 01-03-2012)