Aoyama Gosho

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Aoyama Gosho jeung Fans na

Aoyama Gosho (Yoshimasa Aoyama) gumelar di Daiei, Tottori, Jepang, ping 21 Juni 1963, nyaéta salah saurang mangaka ti Jepang.[1] Salah sahiji karyana nu kawentar nyaéta sérial komik Detéktif Conan.[1]

Anjeunna miboga bakat dina ngagambar ti usia remaja. Nalika di tingkat mimiti, karya lukisan nu judulna "Yukiai War" meunang dina kompetisi, tuluy di pajang di Tottori Daimaru Department Store.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Biografi (Diaksés 01-03-2012)
  2. Biografi 2 (Diaksés 01-03-2012)