Ar Rozzaq

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al Rozzaq (الرَّزَّاقُ) nyaéta miboga harti nu maha méré rezeki. Alloh maha méré rezeki jeung nepikeun ka sakabéh umat-Na. Dzikir Ar Rozzaq tepat digalindengkeun keur meredih pangharepan digampangkeun milik rezekina ku Alloh Subhanahu wa Ta’ala.[1]

Dalil[édit | édit sumber]

Ngaran Ar Rozzaq disebutkeun dina Surat Adz Dzariyat ayat 58 jeung Hud ayat 6.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-01-30. 
  2. "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-01-30.