Ar raqib

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ar-Raqib nyaéta Alloh anu maha ngeundalikeun. Alloh méré kabebasan kasakabeh makhlukna, kamampuan pikin milih kamungkinan-kamungkinan, Alloh teu ngantep kabebasan èta, ka tiap manusa Alloh tugas keun malaikat-malaikat pikeun ngawas kabebasan èta bari nyatetkeunna.[1]

Dalil[édit | édit sumber]

Ar-Raqib aya dina QS. Al-Ahzab, ayat: 52[2]

Rujukan[édit | édit sumber]


  1. "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-02-02. 
  2. "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-02-02.