Asy Syakuur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Asy Syakur (الشَّكُورُ) nyaéta miboga harti nu maha ngahargaan[1]. Alloh maha ngahargaan jeung kawales kahadéan. Alloh muji hamba-hamba pilihan-Na jeung bakal ngawales sagala amal boh nu hade boh nu goréng sanajan sagedé siki jarak.

Dalil[édit | édit sumber]

Ngaran Asy Syakur aya dina Surat Asy Syura ayat 23 jeung Fathir ayat 34.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-01-29. 
  2. "Nama Nama 99 Asmaul Husna Khasiat Dalil Teks Makna Dan Artinya". www.santrimuda.com. Diakses tanggal 2019-01-29.