Bétét héjo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bétét Héjo nyaéta salah sahiji lagu Sebrakan sa acan lagu anu séjéna, upamana Lara Tangis dipintonkeun, Larasna SALÉNDRO ukuran SURUPAN na 1 (da) = (Barang).[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Rosidi, Ajip (2000). Enslikopedia. Indonesia: Pustaka Jaya. p. 119. ISBN 97941925597 Check |isbn= value (bantuan).