Badan Golgi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Badan golgi mangrupa organel sel anu kabagi kana kantong-kantong gepeng anu diwatesan ku membran nepi katempo kawas keureutan roti.