Bahan kimia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Bahan kimiawi)
Luncat ka: pituduh, paluruh

Bahan kimia bisa ngandung harti unsur kimia atawa bahan nu wangunan unsur-unsur kimiawina tangtu: sanyawa kimia. Istilah ieu ogé mindeng ditujulkeun ka bahan bungkeuleukan, teu ukur partikel mandiri nu mikroskopik atawa submikroskopik, yén, "bahan kimia téh mangrupa guruntulan husus atom atawa molekul."

Tempo ogé: kimia, industri kimia, molekul, campuran.


Nulis.jpg