Bait Allah Institute

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
מכון המקדש 2016 - 1.jpg

Bait Allah Institute (מכון המקדש - The Temple Institute) nyaéta Museum, Panalungtikan sarta puseur atikan di Old Kota Yerusalem. éta diadegkeun dina 1987 sarta geus dedicated kana dua candi di Yerusalem (Bait Allah munggaran tur Temple Kadua).

Galeri[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan