Bandara Sao Vang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bandara Sao Vang
{{{gambar}}}
Kode IATA VV01
Kode ICAO ?
NGalayanan Thanh Hoa, provinsi Thanh Hoa
Nagara {{{nagara}}}
Pengelola {{{pengelola}}}
Tipe sipil
Zona waktu UTC+7
Élevasi ?
Koordinat 19° 54′ 6,4″ LKi,
105° 28′ 4,23″ BWé
Landas pacu
Arah Panjang Pabeungeutan
ft m
? 10.498 3200 beton

Bandara Sao Vang atawa Sao Vang Airport nyaéta bandara utama nu ngalayanan ibu kota Vietnam, Thanh Hoa jeung sabudeureunnana. Bandara nu dioperasikeun ku PT Angkasa Pura II ieu miboga kode IATA VV01 jeung kode ICAO ?.

Terminal jeung Maskapai Penerbangan[édit | édit sumber]

Bandara Sao Vang 1 terminal.