Baskin-Robbins

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Baskin-Robbins runtuyan hiji establishments és krim nu mangrupa global di alam, Burt Baskin nyaéta sarta Irv Robbins diadegkeun dina 1953. nyertakeun dihasilkeun keur és krim Glendale, California. Pausahaan mangrupa rentang spesialis tina lolobana dunya kalayan tempat és krim tina 5,800, 2,800 sahiji nu dahan éta disadiakeun di Amérika Serikat badag. Baskin Robbins boga distribution és krim di leuwih ti 30 nagara di sakuliah dunya. Pausahaan ieu kantor pusatna di Canton, Massachusetts.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]