Batu kuda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Batu kuda nyaéta objék wisata Batu Kuda anu pernahna di lamping Gunung Manglayang Désa Cikonéng Kabupatén Bandung Jawa Barat.[1]

Sigana moal apdol upama ka objék wisata alam Batu Kuda henteu nepi ka batu kudana. Anggangna ti lawang asup téh kurang leuwih 700 méter. Rada ngahégak ka nu teu biasa leuleumpangan mah. Sabab lian ti nanjak teu eureun-eureun téh ampir sapajang jalan ukur mahi keur saurangeun. Laleueur deuih upama tas hujan mah. Tapi balas capé lungsé bakal kaubaran mun geus jonghok jeung batu kudana.[1]

Sumber Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Batu Kuda