Bola (géométri)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bola nyaéta wangun sisi lengkung anu diwatesan ku hiji widang lengkung. Bola dibeunangkeun tina satengah buleud anu diputer saputeran pinuh atawa 360 derajat tina garis tengahna.[1]

Sumber Rujukan[édit | édit sumber]

  1. (id)Bola