Caterham F1

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Caterham F1 mangrupa salah sahiji tim balap Formula 1 anu asalna ti Malaysia. Tim ieu mangrupa akusisi ti tim BMW-Sauber F1 Téam anu ngundurkeun diri ti F1 di sasih Agustus 2009. Tim ieu dikelola sareng diawasi langsung ku paméréntah Malaysia.

Bos tim ieu nyaéta Tony Fernandez, anu ngagaduhan maskapai Air Asia. Bos teknik sakaligus parancang mobil bakal dicekel ku Mike Gascoyne. Tim ieu direncanakeun bakal ngagaduhan markas di Norfolk, Inggris, sareng nganggo Sirkuit Internasional Sepang sabagai tempat tes pribadina. Pasokan mesin kanggo tim ieu direncanakeun dipasok ku Cosworth.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]