Chase Elliott

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Chase Elliott

William Clyde Elliott II, leuwih dikenal ku nami Chase Elliott (babar di Dawsonville, Georgia kaping 28 November 1995) mangrupakeun saurang pembalap mobil profesional ti Amerika Serikat. Anjeunna ayeuna ngagabung di tim Hendrick Motorsports, nyupiran mobil Chevrolet Camaro nomer #9

Kaca kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan