Lompat ke isi

Chase Elliott

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Chase Elliott

William Clyde Elliott II, leuwih dikenal ku nami Chase Elliott (babar di Dawsonville, Georgia kaping 28 November 1995) mangrupa saurang pembalap mobil profesional ti Amerika Serikat. Anjeunna ayeuna ngagabung di tim Hendrick Motorsports, nyupiran mobil Chevrolet Camaro nomer #9

Kaca kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan