Citakan:•wrap

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Cara make[édit sumber]

Citakan ieu lumaku bareng jeung {{nowrap begin}}. Mangga tingali dokumentasina di ditu.