Citakan:Age in years and days/years

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

0Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh..Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh.{{{1}}} taun