Citakan:ArabDIN

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

{{{1}}}


Purpose[édit sumber]

This template can be used to help write and format Arabic script and transliteration. See Wikipedia:Naming conventions (Arabic) for conventions.

Penggunaan[édit sumber]

{{ArabDIN|basa Arab hasil transliterasi}}

bikeun ieu:

basa Arab hasil transliterasi

Tempo Ogé[édit sumber]

  • {{Ar}}, pikeun nyieun tulisan Arab
  • {{ArB}}, pikeun nyieun tulisan Arab kandel
  • {{ArL}}, pikeun nyieun tulisan Arab gedé
  • {{ArTranslit}}, pikeun nyieun transliterasi basa Arab
  • {{ArabDIN}}
  • {{lang-ar}}
  • {{PerB}}, pikeun nyieun tulisan Pérsia script kandel