Citakan:BéntangSU2011

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banrstar-SU.png Sundapédia 2011
"Béntang Sundapédia 2011" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina pasanggiri nulis "Sundapédia 2011" dina Wikipédia basa Sunda. {{{1}}}
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Cara Maké[édit sumber]

{{BéntangSU2011|Koméntar Ngaran Pamaké Tanggal}}.

Conto:
{{BéntangSU2011|Wilujeng! Abud 3 September 2011}} (alatan kawatesanan ku téknis, ngaran pamaké nu méré Béntang Wiki jeung tanggal kudu dieusian kalawan manual dina citakan) </noinclude>