Citakan:BéntangWiki Anti Padungdengan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Antiflame-barnstar.png BéntangWiki Anti Padungdengan
BéntangWiki Anti Padungdengan dilélér pa pamaké anu geus ngajaga kayaan tentrem sarta nyingkahan konflik, dimana mun aya konflik gé bisa mermanakeunana. {{{1}}}
Documentation icon Dokuméntasi citakan


Usage

To use this template, add {{subst:BéntangWiki Anti Padungdengan|1=Teundeun talatah anjeun didieu. ~~~~}} to the talk page of the user to whom you wish to award it.

This barnstar has an alternate version.
To use, add |alt to the end: {{subst:BéntangWiki Anti Padungdengan|put your message here ~~~~|alt}}
Which produces:

Antiflame Barnstar Hires.png BéntangWiki Anti Padungdengan
BéntangWiki Anti Padungdengan dilélér pa pamaké anu geus ngajaga kayaan tentrem sarta nyingkahan konflik, dimana mun aya konflik gé bisa mermanakeunana. talatah ~~~~