Citakan:BéntangWiki Caang Pikir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
"What a Brilliant Idea!" Barnstar.png BéntangWiki Caang Pikir
BéntangWiki Caang Pikir dilélér ka pamaké anu tas nyumbangkeun bongbolongan anu jétu dina masalah-masalah anu kasanghareupan, atawa anu nalungtik sarta manggihan cara anyar dina ngembangkeun Wikipedia. {{{1}}}
Documentation icon Dokuméntasi citakan
Tarabas:

Criteria

The "What a Brilliant Idea!" Barnstar should be awarded to a user who figures out an elegant solution to a particularly burdensome bottleneck or problem, or who identifies a means to improve Wikipedia in a profound way.

Usage

To use this template, add {{subst:BéntangWiki Caang Pikir|1=Teundeun talatah anjeun didieu. ~~~~}} to the talk page of the user to whom you wish to award it.

This barnstar has an alternate version.
To use, add |alt to the end: {{subst:BéntangWiki Caang Pikir|put your message here ~~~~|alt}}
Which produces:

Brilliant Idea Barnstar Hires.png BéntangWiki Caang Pikir
BéntangWiki Caang Pikir dilélér ka pamaké anu tas nyumbangkeun bongbolongan anu jétu dina masalah-masalah anu kasanghareupan, atawa anu nalungtik sarta manggihan cara anyar dina ngembangkeun Wikipedia. talatah ~~~~