Citakan:BéntangWiki Diplomatis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peace Barnstar 6.png BéntangWiki Diplomatis
BéntangWiki Diplomatis dilélér ka pamaké anu tas nulungan dna mermanakeun hiji masalah atawa konflik sangkan Wikipédia téh tetep aya dina katentreman. {{{1}}}
Documentation icon Dokuméntasi citakan


Usage

To use this template, add {{subst:BéntangWiki Diplomatis|1=Teundeun talatah anjeun didieu. ~~~~}} to the talk page of the user to whom you wish to award it.

This barnstar has an alternate version.
To use, add |alt to the end: {{subst:BéntangWiki Diplomatis|put your message here ~~~~|alt}}
Which produces:

Peace Barnstar Hires.png BéntangWiki Diplomatis
BéntangWiki Diplomatis dilélér ka pamaké anu tas nulungan dna mermanakeun hiji masalah atawa konflik sangkan Wikipédia téh tetep aya dina katentreman. talatah ~~~~