Citakan:BéntangWiki Gawé Bareng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Team Barnstar.png BéntangWiki Gawé Bareng
BéntangWiki Gawé Bareng ieu dilélér ka para pamaké anu tas digawé bareng dina ngamekarkeun artikel-artikel. {{{1}}}
Documentation icon Dokuméntasi citakan


Usage

To use this template, add {{subst:BéntangWiki Gawé Bareng|1=Teundeun talatah anjeun didieu. ~~~~}} to the talk page of the user to whom you wish to award it.

This barnstar has an alternate version.
To use, add |alt to the end: {{subst:BéntangWiki Gawé Bareng|put your message here ~~~~|alt}}
Which produces:

Team Barnstar Hires.png BéntangWiki Gawé Bareng
BéntangWiki Gawé Bareng ieu dilélér ka para pamaké anu tas digawé bareng dina ngamekarkeun artikel-artikel. talatah ~~~~