Citakan:BéntangWiki Tarjamah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Rosetta Barnstar.png BéntangWiki Tarjamah
BéntangWiki Tarjamah dilélér ka pamaké anu tas ngaleuya pisan kontribusina nu mangrupa tarjamahan ti Wikipedia basa séjén. {{{1}}}
Documentation icon Dokuméntasi citakan


Usage

To use this template, add {{subst:BéntangWiki Tarjamah|1=Teundeun talatah anjeun didieu. ~~~~}} to the talk page of the user to whom you wish to award it.

This barnstar has an alternate version.
To use, add |alt to the end: {{subst:BéntangWiki Tarjamah|put your message here ~~~~|alt}}
Which produces:

Rosetta Barnstar Hires.png BéntangWiki Tarjamah
BéntangWiki Tarjamah dilélér ka pamaké anu tas ngaleuya pisan kontribusina nu mangrupa tarjamahan ti Wikipedia basa séjén. talatah ~~~~