Citakan:BéntangWiki Wikifisasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
WikiLinkBarnstar.PNG BéntangWiki Wikifisasi
BéntangWiki Wikifisasi dilélér ka pamaké anu tas sacara konsistén ngawikifisasi bagian anu penting, sarta miceun wikifisasi dina bagian anu teu penting. {{{1}}}
Documentation icon Dokuméntasi citakan
Takulan:

Criteria

The Wikilink Barnstar may be awarded to users who either add useful links or remove unnecessary links in articles.

Usage

To use this template, add {{subst:BéntangWiki Wikifisasi|1=Teundeun talatah anjeun didieu. ~~~~}} to the talk page of the user to whom you wish to award it.

This barnstar has an alternate version.
To use, add |alt to the end: {{subst:BéntangWiki Wikifisasi|put your message here ~~~~|alt}}
Which produces:

WikiLink Barnstar Hires.png BéntangWiki Wikifisasi
BéntangWiki Wikifisasi dilélér ka pamaké anu tas sacara konsistén ngawikifisasi bagian anu penting, sarta miceun wikifisasi dina bagian anu teu penting. talatah ~~~~