Citakan:Bo-textonly

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

{{{1}}}

Pamakéan[édit sumber]

Citakan ieu digunakeun pikeun midangkeun aksara Tibét (kalawan tulisan jeung ukuran hurup anu pas) sarta ngan midangkeun tulisanna hungkul, tanpa tanda pitulung basa nanaon. Citakan ieu tiasa dipaké upami anjeun ngetik maké aksara Tibét di paragraf kaca.

Conto
  • {{Bo-textonly|དྲི་མེད་བཤེས་གཉེན་}} produces དྲི་མེད་བཤེས་གཉེན་.

Tingali ogé[édit sumber]