Citakan:CcTLD

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Mangga anggo  {{CcTLD|state=collapsed}}  atanapi  {{CcTLD|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{CcTLD|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.


Pamakéan[édit | édit sumber]

Citakan:Collapsible sections option

  • By default, list1 ("ISO 3166-1") is shown expanded. To show it collapsed, include |iso3166-1=collapsed when transcluding the template.